varför är hon så rädd?

Hej! Joo, jag har en liten katt hemma. (Perser) Har 3 Ragdolls också.. Men, denna lilla perser katten är så rädd jämt. Nu är ju dom raserna väldigt skygga av sig, men vi har haft henne jätte länge nu. Hon vill ju så gärna bli klappad men när man kommer med handen så springer hon iväg.. Hon kommer alltid in till mig på kvällarna och sover, då är hon inte rädd. Nu till min fråga. Varför är hon så rädd? Ha det bra! kram

Hej! Var har hon varit innan hon kom till er? Jag ser en stor hand som inte är snäll mot henne och hon är rädd för handen och inte för kelet så att säga. Hon känner sig trygg när ni sover då ingen kan göra henne illa. Någon har varit elak mot henne- en levande inte ett "spöke". (Jag har åxo ragdolls-2 st.):)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *