Vidare svar till dig ang.vem eller vilka i min lägenhet!

Hej! Den 4:e skickade jag in en fråga ang.Vem eller vilka är i min lägenhet?Det är somsagt mycket ljud därhemma.Du ville att jag skulle berätta mer om bostaden eller området.Området är i Sockenplan/Enskede och hyreshuset är från 1910-1920,men renoverat.Jag har hört ljud av spårvagn från min mp3 på natten,låter vagt långt bort som "ekon från förr".Det lät även som skrik och annat,kan det ha hänt en spårvagnsolycka eller annat?Det märkliga var att efter detta kollade jag på internet och hittade en gammal bild av mitt hyreshus och tänk,precis utanför fönstret gick en spårvagn förr!Så området är gammalt,likaså huset.Min klädkammare är ofta jättekall.Har även hört en gång på natten som om någon ramlar rakt på toalettlocket. Hoppas detta hjälper mer för att känna av.Jag har även i mitt inre känt en jättelång smal man luta sig över mig i köket då jag lagade mat.Jag känner också av en liten rund kvinna som verkar omtänksam,kan jag ha rätt? Allt gott från Jenny

Hej Jenny! Du har så rätt! Det du hör är ekon från förr och de du ser i din lägenheter är de som bott där innan. De kommer tillbaka för att minnas och de gör detta för att minnas. Det med olycka känns rätt och det var troligtvis en man som hamnade framför spårvagnen och skadades svårt. Allt gott till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *