varför är jag så inresserad av det övernaturliga

Hej! jag undrar varför har jag alltid varit intresserad av det övernaturliga?. Vill lära mig tarot, har konstiga drömmar om att någon kommer och vill lära mig saker och säger att jag kan mer än vad jag tror mm. Nu undrar jag om jag har varit i mitt förra liv? har jag hållit på med magi eftersom jag har så stort intesse. Om jag gjort det vem var jag? vad höll jag på med?

Hej! Du får besök av din guide och det är dax att börja lyssna och ta åt dig av dennes ord! Vad hindrar dig från att lära dig tarot?? Du har varit en siare i konungens hov och detta på 1200-talet och du har varit en klok gumma- en ganska ung sådan- men tyvärr blev du lågornas rov. Du bör lära dig tarot och det är inte så svårt som du tror det är!! Ge det en chans! Har du inte valt en lek gör det- låt leken välja dig! Nästa gång du drömmer dina "konstiga" drömmar skriv ner vad som sägs och se budskapet i det skrivna! Tveka inte skriva igen om du behöver vägledning eller fråga mer! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *