Varför inget svar????

Jag kickade in en fråga angående min pappa första gången i Juni månad, och jag har fortfarande inte fått nåt svar. Vad beror det på? det måste väl finnas nån på andra sidan som kan vidarebefodra något om han inte är redo ännu. Har varit till två olika medium som säger att min pappa kommer, men jag vill veta om det verkligen är så? har inte fått nått som är riktigt 100% så…tänkte om ni kunde stilla min undran. Tack på förhand. Cathrin

Hej Cathrine! Att du inte fått svar på din fråga kan bero på: Anledning ett:Jag har helt enkelt inte fått kontakt med din pappa och därför lämnat frågan åt sidan. Anledning två: Det finns tusentals obesvarade frågor och för att ha ett "flöde" så jag kommer någonvart i högen kan jag inte stanna upp för länge vid en fråga tex jag kan inte sitta och vänta på att den anhörige ska dyka upp. Anledning tre:Pga det finns så många obesvarade frågor hinner inte alla få svar och är man då väldigt angelägen om att få svar bör man söka sig till ett medium som har tid att hjälpa till/har det mediala som arbete. I ditt fall så får jag sagt av min guide, något som du bör fundera på. Du vill och önskar så brinnande att du ska få 100procentiga svar och tecken från din pappa att du missar hans närvaro. Ja,jag vet att jag låter hård här, men ibland kan det vara så att man så innerligt söker efter svar och tecken,synliga fenomen och tecken att man missar en när och kärs försök till kontakt. Istället för att söka svar utifrån,söka synliga tecken,synliga fenomen bör du istället rikta dig själv innåt. Ibland kan anhöriga andar,guider eller andra andar välja att inte alls mixtra med electricitet eller skrammla med dörrar eller visa sig utan TALAR GENOM ENS INRE TANKAR OCH KÄNSLOR. Det kan tex yttra sig i att du helt plötsligt minns något ur din barndom som du gjort med din far.Han kan just då vara den som ger dig påminnelsen om den händelsen. Skulle du där och då stanna upp och BLI MEDVETTEN om att du minns kan du genom detta uppleva en sällsam känsla av att det faktiskt är din far som ger dig den tanken. Du kasnke inte alls känner hans närvaro i rummet MEN du kan känna hans närvaro INOM DIG i dina tankar. Vad jag förstår ha detta redan skett vid ett fleratal tillfällen MEN du har varit så focuserad på YTTRE tecken att du missat närvaron i själva TANKEN,DRÖMMEN ELLER KÄNSLAN. Det jag då krasst kan tycka gentemot de andra mediumen du besökt är kasnke att det vore på sin plats att då förklara för dig på vilket sätt din pappa försöker kontakta dig. Fundera på det jag skrivit och fundera på hur dina minnen och tankar varit senaste tiden. Nästa gång du får en plötsligt oväntat tanke om din pappa,ett minne,stanna då upp och KÄNN. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *