Varför inträffar allt detta?

Tack Eewee för att du tar det tid för att svara på alla frågor och vilka utförliga svar du ger. Tack så mycket för svar jag fått! Jag undrar över en sak och varför det detta halvår har börjat hända mig konstiga saker? En gång när jag vaknade och titta upp från sängen så såg jag en vit duva den såg jättefridfull ut, den försvann efter några sekunder. För några veckor sedan när jag satt och läste en bok och tittar bort mot byrån ser jag snabbt skymten av en kattungen och så försvinner den snabbt. Helt plötsligt saker som jag tänker på inträffar eller som senaste igår så vad det bara en känsla som sa mig att gå tillbaka till datorn och kolla denna sida på nätet (detta ledde till att jag kunde agera på en sak). Varför händer allt detta nu? Har aldrig känt på mig saker eller sett saker förut i mitt liv? Ska göra något eller bara rycka på axlarna? E

Hej Elle! Svaret är egentligen ganska enkelt. Intresserar du dig för det övernaturliga/andliga/paranomala och är nyfiken på olika saker inom detta område så brukar omvänt även den andliga världen förr eller senare uppmärksamma den som är intresserad och i detta fall. Detta leder till att du är upplever mer saker och av det blir mer och mer observant och öppen för saker som sker runt dig som har med det övernaturliga att göra. Är du intresserad av det övernaturliga och andliga är det ju bara att våga studera fenomenen. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *