Varför känner jag såhär?

Min mamma, mormor och jag har väldigt speciella band till varandra. Men jag förföljs ofta av en känsla eller en rädsla att dom ska råka ur för något. Att dom ska bli sjuka eller vara med i olycka och försvinna från mej? Varför känner jag så? Kommer dom råka ut för något eller finns det någon annan förklaring till varför jag oroar mej och förföljs av känslan? Tack!

Cecile, det är din egen oro att ska hända dom något! Du älskar ju dom, och går och tänker ofta på att du inte vill bli utan dom ! Det här betyder inte alls att de kommer att råka ut för en olycka ! Försök att tänka i andra banor,då dessa tankar bara tar egergier ifrån dej, som du kan ha mycket mera glädje av, än att grubbla bort dom! Ha en riktigt skön sommar! mvh: Simone!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *