Vem kan det ha varit?

Hej! För ett väldigt bra tag sedan så fick jag en fråga besvarad om jag såg andar och så när man var liten mellan 1-3 år som brukar oftast vara i den åldern som barn ser saker. Jag fick svaret att jag såg en ande som närmade sig mig, inte på något kanske "hemskt" sätt. Då undrar jag sedan dess, vem kan det ha varit i så fall? Får gärna svara på min tidigare fråga med rubriken" Vem ledde Nicki Hem?" / Linda

Hej! Jag vet inte hur gammal du är i dagsläget men för mig verkar du mottaglig. Den du såg är någon som vill ha kontakt med dig men då han närmade sig dig i denna unga ålder som 1-3 år var du inte redo för att "prata" med honom. Gör ett nytt försök nu! Jag kommer att försöka sammanställa en sida där jag ingående beskriver hur man kommer i kontakt med sina guider, änglar mm. Ska försöka ha detta klart till måndag så håll ut! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *