Varför så sällan svar -★Fråga besvarad 2013-09-01

Hej Undrar varför du svarar så sällan numera Bara undrar det står ju svar inom en v? Kram

Hej M! Jag vet att denna fråga inte är riktad till mig men jag vill ändå publicera den för att bekräfta att jag läst detta och sedan kanske tillägga några saker då denna fråga brukar komma då och då under perioder då frågespalten kan vara vilandes av olika skäl. Evy som har varit den som svarat på frågor i frågespalten och tog över efter att jag slutade 2009 har gjort det bästa hon kunnat utifrån sina förutsättningar och hon förtjänar ett TACK! för den insatsen hon gjort som medium helt frivilligt.Att svara på frågor i frågespalten är ett frivilligt uppdrag helt utan någon form av ersättning.Detta gäller oss alla som är involverade i spökwebben på olika sätt.Detta gäller både Patrik och hans bror och alla andra som på olika sätt varit och är involverade som ansvariga eller crew på spökwebben.Vi gör detta för att vi tycker det är så himla KUL!!!ingen av oss får någon form av ekonomisk ersättning för detta på något sätt och därför måste vi alla förtjäna vårt levebröd på andra sätt som det så vackert kallas ;). Jag har återigen tagit på mig detta frivilla uppdrag därför att jag helt enkelt älskar att svara på frågor om ALLT inom det andliga och paranomala och det hjälper mig att se vad JAG har lärt mig.Det vet jag ju inte förrän någon av er frågar mig något och utmanar mig med era frågor ! 😉 Jag kommer att svara på frågor när jag känner att jag har tid men jag kommer att försöka svara regelbundet så det alltid finns något nytt att läsa.Men…jag kommer inte säja dagar eller tider då jag helt går efter vilken tid jag har över för detta. Jag går helt på känsla när jag ser alla frågor som kommit in och följer ingen ordning med datum när de är inskickade och kommer inte att göra det sedan heller men jag kommer att i lugn och ro arbeta mig igenom ALLA insända frågor och bekräfta att jag läst dem även på de jag inte kan svara på. Så fortsätt sända in frågor! ☆¸.•°* ˜★EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *