Doktorn -★Besvarad fråga 2013-09-01

Hej! Jag har varit "sjuk" ett tag nu jag har blödit näsblod jätteofta och haft stark huvudvärk, och kräkts ofta, jag har besökt doktorn jätteofta och de har inte svaret på vad det är. Har du några ledtrådar om vad det kan vara…

Hej E! Det här låter verkligen inte bra alls och jag tycker det är viktigt att du fortsätter att gå tillbaka till vårdcentralen och söker läkarvård och kräver att få hjälp att veta vad det är som händer i din kropp och varför du har dessa symtom! Detta är ingen fråga för mig som Andlig Paranomal rådgivare då jag känner att det vore rent oetiskt och moraliskt fel av mig att svara på denna typ av frågor och det helt fel att ens försöka spekulera i vad det kan handla om och jag vill inte ens se medialt vad det kan handla om då det viktigaste är att du får hjälp av sjukvårdskunniga och inte av medium!!! Detta är en fråga för en person som har utbildning inom sjukvård och läkare och kan ge dig den hjälp och vård du behöver för att må bra.! Jag kan bara från djupet av mitt hjärta hoppas att du får den hjälp du har rätt till av sjukvården och att du får må bra! Sköt om dig! ☆¸.•°* ˜★EeWeeM

Ett svar på ”Doktorn -★Besvarad fråga 2013-09-01

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *