Varför ser jag INTE spöken?

Jag har alltid varit övertygad om att det finns andar och tror mig ha sett/hört en en gång. Det var då jag bodde i Visby. Hade varit hemma hos en vän och vi hade pratat om andar. På vägen hem tänkte jag på det och var nästan arg för att de aldrig visar sig för mig. Väl hemma satt jag i vardagsrummet, hörde en duns i köket, gick dit och såg att väggklockan hade trillat ner. Sen tittade jag på bordet och såg en sked ligga där, kändes malplacerad om du förstår vad jag menar? När jag gick tillbaka in i vardagsrummet såg jag min cigarett ligga och liksom vicka i askfatet. Då blev jag rädd och sa ut i luften att "det räcker, jag går nu". Tog på mig kläderna och gick ut för jag var riktigt uppskakad. Detta är hur jag kommer ihåg det, men det är många år sedan nu så jag är inte ens säker längre på att det hände exakt som jag beskriver det nu. Har aldrig sett något konkret sedan dess förutom i en dröm (som jag tror var en dröm fast jag kände mig vaken) Min fråga är ifall du tror att det var för att jag var "öppen" för någon att visa sig som detta hände? Som att de "retade" mig? Och är det för att jag faktiskt normalt sett är himla rädd för att erfara något övernaturligt som jag inte ser nåt? Att andar alltså INTE visar sig för att de vet att jag inte kan hantera det? (liksom respekterar det?) Jag hoppas du förstår vad jag menar, svårt att förklara.. Tacksam för svar, vänliga hälsningar Nicole

Hej Nicole! När jag möter människor som absolut vill lära sig se,känna eller uppleva andar eller andra övernaturliga fenomen så brukar jag vara nogrann med att påpeka att "livet blir aldrig desamma igen". Jag vill vara säker på att den människan verkligen är redo eftersom när man väl öppnar upp finns ingen återvändo. Och många inser inte vikten av hur jobbigt det kan vara att se,höra känna andar och annat i tid och otid. Andevärlden brukar känna av när en person innerst inne inte vill se,höra eller känna av dem och respektera det.Ja…de flesta iallfall. Inom dig finns en tydlig blockering som säjer "nej" även om du är nyfiken av dig men så länge du har denna blockering, som du själv lagt inom dig, så kommer du heller inte att märka saker runt dig. Det är faktiskt inte konstigare än så,som svar på din fråga. Mvh Eewee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *