Varför? Vad vill dom?

Jag är väldigt medial av mig. Men nu börjar det att gå över styr. Redan när vi flyttade ihop jag och min sambo så märkte jag att det inte stämde något med lägenheten. Jag ser skepnader, massor med orber. Vi har två haller. En stor och en liten. Brevid lilla hallen ligger vårt sovrum. Där brukar det stå en man och man känner sig iakttagen. Jag har fått kontakt med han förut och det känns som han är vaktmästare. Men nu så dom senaste dagarna har detta blivit så starkt att det är fullt ös hela tiden. Igår kväll så kom flera stycken så många att jag knappt han med. Det kändes väldigt obehagligt en stund. Och så har det verkligen inte känts förut. Skulle så gärna vilja ta reda på vilka dom är och vad dom vill mig. Min sambo märker absolut inget men det är för att han inte är öppen för det andliga. Han är även fullt skeptiskt till detta och han ser aldrig något. Jag har bett andarna att visa sig för honom men dom visar sig bara för mig. Varför är det så? Lite jobbigt tycker jag. Jag vill ta reda på vad dom vill, varför dom gör så här och varför den där obehagskänslan kommer till och från även fast jag aldrig är rädd utan har lärt mig att leva med detta så känns det inte bra. Hoppas ni kan svara på detta.

Hej Jessica! Min första reaktion är att du alldeles glömt bort att sätta gränser både för ditt eget mediala seende och för ditt hem. Just nu är det hem som en enda stor busshållplats dit andar vandrar bara för att alla andra andar gör det. Rena fikaplatsen…Rastplatsen!!! Att ha så mycket energier omring sig av andar som inte varit på andra sidan och vänt är direkt ohälsosamt både fysiskt och psyksikt,i längden. Fram med lite helig ilska!Rena hemmet och släng ut alla!!!SEDAN kan du bjuda in dem som rätmätigt tillhör dig och som verkligen vill DIG något och inga andra. Att du ser dom men inte din sambo är för att han är helt anvstängd och ointresserad av detta och eftersom han ÄR ointresserad i grunden känner dessa andar av det och har inget inresse alls att visa sig för honom.Så enkelt är det. Det är faktiskt det råd jag tänker ge dig innan jag kan hjälpa dig med något annat. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *