Varför vill de inte svara på mina frågor?

Hej ! Jag tackar så mycket för svaret på min förra fråga. Jo smycket fick jag i gåva av min mor i största omtanke och välmening. Jag kan inte komma på vem personen skulle vara som är svartsjuk. Nu har jag en lite fråga till jag funderar på om ni vet varför jag har ett sådant intresse för stenar av olika slag stenar man heelar med? Är det något jag borde lära mig mer om ? Kan ni se något om inom vilket yrke jag ska arbeta? Jag har själv försökt kommunicera med de på andra sidan med de säger åt mig att jag är för klippsk och i och med det vill de inte svara mig då jag kan använda informationen på fel sett. Vad menar dom ? m v h jossan

Hej! Vad gäller smycket är jag lite fundersam då jag faktiskt inte kan ge ett tydligare svar än senast.Det är som jag sa mycket oklarheter.Men jag tror att om du väntar en tid så kommer det visa sig vad det handlar om och vem som besmittat smycket med negativ energi.Bara du inte bär det. Detta med stenar och heling är något du redan kan dvs du har i ett tidigare liv använd och brukat dina kunskaper inom detta område.Det är det dina guider försöker säja dig.Varför lära dig igen det du redan kan när du bara behöver försöka minnas och inte göra samma misstag.Ju mer du tränar och läser och känner på stenar kommer din kunskap att komma tillbaka. I ditt föregående liv hade du även kunskap inom både vit,grå och mörk magi.I detta liv ska du lära dig vara mera tydlig med var du står och vilka energier du vill arbeta med så det inte blir lite vitt här och lite mörkt där.Tydlighet och respekt för det du gör. Dina guider känner även till detta och vill att du väljer vilken väg du ska gå andligt utan att bli påverkade av dem.När du valt inriktning kommer de att vägleda dig.Dessutom anser de att du behöver arbeta i vardagen med något som "håller dig nere på jorden".Inte inom det andliga utan praktiskt.Antingen inom reklam,data,turist,kommunication. Det andliga kan du ägna dig åt på fritiden.Du har alltså redan kunskapen men behöver denna gång vara tydlg med vilken väg du väljer och inte vackla,vela hit och dit,blanda ljus och mörker,positiv energi med negativ,"vända kappan efter vinden".Tydlighet,Respekt,Tid och Tålamod är delar i ditt nuvarande livstema. De är ganska hårda dina guider(kan jag tycka) men jag förstår att de är det av välmening och kärlek.Och de skulle aldrig vara så hårda om de inte visste att du har alla förutsättningar att "klara "kraven och ta deras kritik. Hoppas det blev lite klarare för dig och dyker nya frågor upp får du givetvis höra av dig igen! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *