Varför?Är det fel på mig?

Hej Evy!detta är första gången jag vågar mig på att ställa en fråga i frågespalten men känner att jag nu är så pass besviken så jag måste fråga. Varför blir jag alltid vän med människor som först visar sig från sin bästa sida och sedan behandlar en som osynlig. Det känns som om jag allt för ofta hamnar i dessa siutationer där jag stöter på någon (ofta handlar det om kvinnor) som först är jättetrevliga,rara,omtänksamma,bryr sig om och sen bara blir allt mer krävande tills det känns som om jag ska kvävas och när jag säjer ifrån blir de istället elaka eller bara totalt nonchalerar mig som om jag inte fanns eller börjar prata skit bakom ryggen.Eller bara plötsligt totalignorerar mig när jag inte gör som dom vill. Kan möjligtvis se om det är mej det är fel på och om det är något jag borde tänka på? Har mina guider några råd att komma med? Eftersom det här är något som hänt många gånger senaste åren så har jag nu blivit så deppig att jag inte orkar lita på människor längre eller mer kvinnor som vill vara vän. Är jag en hemsk människa? Jag mår verkligen inte bra och undrar om det är något allvarligt fel på mig. Min fråga är seriös och jag klarar av ärliga svar.(är ju van vid att få "ärliga svar" av vänner. Tack Evy på förhand! Eva

Hej Eva! Det är inte dig det är fel på! Det ska du inte bara tänka på!!Det är dina sk väninnor som det är fel på. De är ytliga och egotrippade och de använder dig som ett soptunna där de slänger ner sitt skit men när du behöver slänga ditt finns det ingen som vill ta i det. De är oärliga och falska och de utnyttjar dig tyvärr. Jag vet att du inte litar på kvinnor men du har en kvinna i din närhet som du glömt bort. Ni verkar ha varit vänner tidigare men dina nya vänner har alltid puttat bort henne från dig, ta upp kontakten med denna kvinna då hon är en riktig vän och ni kan ge varandra så mycket! Kommer du inte på vem hon är med en gång så låt det gå lite tid för du kommer att förstå vem jag pratar om- om du inte gör det alla redan!. Be varandra om förlåtelse och börja om som vänner. Detta är ett ärligt svar! Hör av dig igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *