Vart har sakerna tagit vägen??

Hej! Fått lite smått panik här hemma nu. Det var så att våran box till tv gick sönder förr förra lördagen o i dag fick jag den nya o glad blev jag men nu skulle vi koppla in den o kan inte hitta ström sladden till den gamla boxen som måste skickas med inom 5 dagar o varken jag eller min son har något minne av att den har flyttats eller tagits bort! Inte nog med det för vi möblerade om i helgen som gick nu o nu är min sons plånbok spårlöst borta o i den har han både sitt leg o sitt bankkort o det måste han nu på Fredag när han ska köra på körskolan! Jag fattar ingenting om vad som hänt, är det jag som har stirrat omkring o på något sätt slarvat bort sakerna eller är det någon/några här hemma som har "flyttat" på det så jag inte hittar det??? HJÄLP!! Tack för ditt svar vad det nu än blir! Kram

Hej! Hoppas ni hittat sakerna då de flyttats omkring och inte blivit stulna. Ni söker för mycket så att säga! Sätt er ner, tänk efter var ni såg sakerna senast och svaren kommer till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *