Vårt hem är hemsökt.

Vi kontaktade ett medium i början av veckan. Hon ville ringa upp senare på kvällen för att hon vill sätta sej ner och känna av. Vi har alltså ,precis som jag anade fått med oss något hem sen vi var i det där spökhuset. Mediumet ska höra av sej när hon ska komma hit och rensa vårt hem. Hon berättade att det var en mycket gammal man från medeltiden och han är förbannad och irriterad för att vi störde honom och la oss i när vi var i det där huset. Men vad visste vi, huset skulle ju vara rensat.Han har inte gått vidare pga att på medeltiden trodde de att alla som dog kom till Helvetet och han är tydligen rädd för att komma dit så därför är han kvar i ett mellanstadie. Han är på mej mest hela tiden för jag är den känsligaste av mej och min sambo och jag är mest mottaglig. Värst är det då jag är ensam hemma. Inte konstigt för då är jag som mest känslig. Han bidrar till att jag får värk overallt på kroppen, får jobbigt att andas och mår dåligt både fysiskt och psykiskt. Jag flyr mitt eget hem. Vill inte vara här mer än nödvändigt. Jag är ute den mesta av tiden för att slippa vara hemma. Varje gång jag ska gå in i lägenheten så känner jag hur det tar emot. Jag vill inte gå in. Det här obehaget som jag känner är inte samma känsla som när det är ljusa energier runt omkring. De ljusa är behagliga och dom trivs jag med, men den här är grå (jag känner så och mediet sa det oxå). Inte den värsta sorten, men den är i alla fall inte snäll. Det är inte så att det hörs en massa ljud och saker rör sej, utan det är det att han är PÅ mej hela tiden. Han tömmer mej helt på energi och jag är helt slut. Nu är det så att vi har ringt upp det här mediet för hon hörde aldrig av sej som hon sa. Hon tyckte att vårt hem borde rensas och att det skulle ske så snabbt som möjligt för vi kunde inte ha det så här. Hennes man har svarat varje gång vi har ringt och han skulle be henne ringa tillbaka till oss, men det har hon inte gjort. Det känns som om hon undviker oss på nåt sätt.Vi får aldrig tag på henne, men när vi ringde första gången så var det inga problem. Kan det vara så att hon inte klarar av att få den här energin (mannen) som vi fått med hem att gå över till andra sidan? Hon hade ju varit i det huset vi fick med honom från och rensat, men ändå fanns han kvar. Jag för min del tycker i så fall att det är bättre att hon säger det. Vi hade accepterat det. Är det så att mediet undviker oss och i så fall varför? Vi vet att det finns andra som besöker oss då och då, men de är behagliga att ha i vår närhet och de skojar lite med oss ibland. Kan du se vilka de är? Mvh

Hej! jag måste börja med att säga att jag inte går in på andra mediums områden och vill ni ha min hjälp måste jag först be er att få något svar av det aktuella mediumet om hon kan/vill hjälpa er eller inte. Vill inte hon svara så kan hennes man göra det i hennes ställe. Jag kan och vill hjälpa er men jag behöver först veta var hon står så jag inte trampar på några tår! Hoppas ni förstår och det tror jag ni gör! Hör av er när ni fått besked från henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *