Vem är det?

Jag vet inte vart jag ska börja för det är mycket som har hänt. Jag minns inte helt när allting började, men jag och mina två systrar har alla tre känt av något i huset där mina föräldrar bor. Jag själv har upplevt en närvaro som känts ytterst obehaglig när jag bodde där. Jag var aldrig ensam på ovanvåningen och om jag var ensam i huset höll jag mig på nedanvåningen och vaken tills mamma och pappa var hemma igen. Anledningen? Man kan hör hur fotsteg förflyttar sig på ovanvåningen, från mitt sovrum och ut mot hallen där det blir ett stopp vid trappan där det knakar till just på det sättet som det gör precis innan man ska gå ner för trappan. Någon gång har jag gått ut till hallen på nedanvåningen när jag hört detta och det skymtas en mörk skugga. När jag sovit i mitt rum har jag ibland hört fotsteg i rummen intill (mina syskons sovrum)och jag har vaknat mitt i natten, klarvaken och känt närvaro i rummet. Min storasyster har upplevt det samma. Min lillasyster bor fortfarande hemma och jag tycker alltvarligt talat synd om henne. Hon får inte vara ifred. Hon tror att det är min mammas mormor men jag är inte säker. När hon ska sova är det någon som är på henne, väcker henne. Sist jag var hemma hade hon tittat på en film och plötsligt dök ett ansikte upp på bilden. Min syster blev jätterädd, spolade tillbaka men då var inte ansiktet där. Vi har en del grejer från min mammas mormor, som den här klockan som man måste skruva upp för den ska gå. Ofta öppnas denna klocka och stoppas, vilket den omöjligt kan göra själv, haspen på klockan är svår att öppna som det är. Det känns som det egentligen hänt så himla mycket och det är svårt att förklara allt. Jag är inte säker på att det är mammas mormor, det känns som det är någon annan, och i så fall, vad vill de oss?

Hej! Det är inte er mammas mormor, detta är en man som var elak när han levde och det är han nu åxo! Skriv till min mail så skickar jag ett dokument om att rena hus mm. Denna man verkar ha något samband med huset kan ha bott där eller på marken huset står på. När han levde var han sur och tvär, snål och gniden. Kan ha levt med en kvinna som var "klen i sinnet" och hon lämnade honom ganska tidigt i livet. Han blev arg efter detta och han skyllde fruns bortgång på högre makter. Han var ensam, inga vänner och han gömde pengar i huset eller i marken där huset står. Att rena huset kan vara ett steg på vägen. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *