Vem är det?

Hej. Jag känner ofta att någon iaktar mig inne i tv-rummet, tycker mig se något röra sig men då jag tittar dit finns där inget. Mamma har besökt mig i drömmen några gånger och meddelat saker. Är det hon som är på besök, är det även hon som får leksaksdjur att låta,känner mig aldrig rädd eller orolig över saker som hänt i huset. Är mamma ofta på besök och vet du om hon har det bra där hon är, saknar henne så otroligt mycket. Kram Susse

Hej Susse! Det är din mamma som är hos dig och så länge du saknar henne så mycket håller du kvar henne nära dig på gott och ont. Hon kan inte gå vidare om du inte släpper henne och då menar jag inte att du ska glömma henne men sörj färdigt sedan är det dax för henne att gå vidare men hon finns alltid hos dig. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *