Vem är det som är hos mig?

Jag är en 21 årig tjej vars pappa gick bort för 3år sedan. Dagen efter han gick bort körde min föredetta pojkvän av vägen och bilen var total mos, dock var dåvarande pojkvän helt oskadd med några skråmor på handen. En vecka senare känns det som att pappa tog i min hand och sa "farväl" innan han försvann.. Nu har jag dock börjat känna en närvarande ibland. Hunden kan bete sig lustigt och titta upp i taket samtidigt som han morrar, har hänt både när jag suttit vid tvn och även mitt i natten, men endast dom gånger han har fått ligga i sängen. Jag känner inte på nått sätt att närvaron är hotfull, kan det vara pappa, om i så fall varför om han ändå kom för att "ta farväl" precis efter han gått bort?

Hej! Det är svårt att känna av vem som kan komma på besök men det känns som en fadersgestalt. Han är bara på besök och det kan bero på att du frågat din guide om något och han kommer för att svara dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *