Vem är det som besöker oss?

Hej Eva-Lena! Jag och min dotter på 3år bor i en lägenhet. Min pojkvän (lillans pappa, dock inte biologisk) bor här under helger och ledigheter, men bor o jobbar på annan ort under vardagarna. Jag har alltid följts av aktiviteter, vart jag än bott. Både bra och dåliga energier. Även i denna lägenheten vi bor nu. Det är ingenting som skrämmer mig, tvärtom ger det mig en känsla av frid i hemmet. Nu senaste tiden har jag dock märkt av en ökning i aktiviteterna och undrar även om ett par tidigare händelser. Första var för ca ett år sedan, jag sitter i köket och lillan kommer in och pekar på stolen och säger "titta mamma, där! puss o kram" varpå hon går fram till denne som uppenbarligen skulle sitta på stolen och ger en puss o en kram till denne. Vem var detta hon såg? Ett annat tillfälle såg min väninna, som skulle sova över på soffan, en man som stod i hallen och tittade på henne. Mannen var inte gammal, kanske runt 30år och hon trodde först det var min pojkvän som kommit ut ifrån sovrummet. Men strax efteråt kom jag ut ifrån sovrummet där min pojkvän låg och sov. Vem var denne man? Kan det vara min pojkväns avlidne vän? Nu på senare tid har jag som sagt märkt av en markant ökning av aktiviteter här hemma, skuggorna i hallen är fler eller syns oftare än vanligt, jag hör fotsteg där ute under natten och även ibland under kvällen. En koppartunna jag fick i arv har "smällt till" precis som om den varit varm och svalnat (ungefär som en diskbänk kan smälla till). Hundarna tittar ofta ut i hallen och morrar dovt. Lillan pratar ofta om att "spöket är ledsen mamma, spöket är på mitt rum och den är ledsen". Hon är inte rädd då jag redan från början har erkänt att hon ser något även om jag inte ser och försöker få henne att berätta vem "spöket är" eller hur spöket ser ut. Hon svarar dock aldrig på dessa frågor. Jag hör henne ofta prata och skratta inne på sitt rum efter läggdags, som om hon lekte med någon. Hon tog dessutom häromveckan ner ett kort på mig och min avlidne morfar som sitter på kylen och pekade och sa "titta, där är ammel-moffa (gammel-morfar) jag har". sen pekade hon på mig och sa "titta där är du mamma!". Hon har "aldrig träffat" min morfar då han gick bort flera år innan hon föddes. Jag har heller aldrig innan denna händelsen visat henne kort på honom eller sagt att detta är min morfar. Hon visste ändå. Jag känner att det är fler än en besökare här hos oss. Vi ska dessutom flytta till ett hus inom en snar framtid, är det detta den ökade aktiviteten beror på? Vilka är här och hälsar på? Är det något budskap dom vill framföra som jag inte förstår? Vore oerhört tacksam om du kunde hjälpa mig att få svar på detta. Jag har länge undrat över det här 🙂 Tackpå förhand! Med vänlig hälsning Johanna

Hej Johanna! Måste börja med att säga att det är pga dig som aktiviteterna ökar och det är inget negativt. Du har en aura och ett ljus som drar till sig de som stannat kvar av olika anledningar. Du får hjälpa dem över till andra sidan-de som vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *