Vem är det som finns här?

Ibland händer det märkliga saker i vår lägenhet,enmorgon när jag gick förbi vardagsrummet var tvn påslagen barnen var i sovrummet och sambon på jobbet. Sen låg min jacka på golvet helt utbredd samma morgon och katterna kan knappast ta den och slänga. Andra gånger om jag letar efter en sak som finns där jag vet jag har lagt den så finns det inte där men någon minut senare finns den på exakt samma plats där jag lagt den. Jag vet att här finns någon men vem? Jag vet att barnandar gillar att busa och jag tror att det är min änglabebis som vill berätta att hon är här. Vakar någon över mig mer än hon? Brukar när jag känner av dem att säga att jag vet att de är här. Sen undrar jag om katter har ett sjätte sinne. Ena katten som är ganska osocialmen häromkvällen kom han och la sig vid min mage, samma sak de andra 2 katterna. Har någonstanns läst att de gör det för att skydda ett liv inne i magen. Jag är säker på att jag inte är gravid utan kanske det bara är ett önsketänkande. Lite funderingar från mig och hoppas du kan stilla mina funderingar lite.

Hej! Du har flera som vakar över dig både vuxna och barn och det känns som en flicka som busar med dig men jag vågar inte säga om hon är din änglabebis eller inte. Vad gäller katterna så är det något de vill säga dig, kanske dax att kolla upp det?:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *