vem är det som pockar på min uppmärksamhet

Hej! Jag skulle vilja veta vem som pockar på min uppmärksamhet o varför… Det är mest i sovrummet som det händer lite saker o i ett av källarrummen. I källaren går stereon igång nån gång då o då.Dörren dit är alltid stängd då vi inte använder det rummet så mycket. I sovrummet startar tvn ofta dock aldrig då vi vistas i rummet. Vi har en wake-up light brevid sängen. En natt för ganska precis ett år sedan så gick lampan igång några sekunder för att sedan sakta släckas igen. Klockan var 3.03 och på morgonen fick jag ett besked om att min halvsyster fått ett litet barn på natten. Kan det varit nåt meddelande av nåt slag? Kan tillägga att vår lillebror som var 5 år dog i en bilolycka för 12 år sen och det var mycket underliga saker som hände efter det en period. Jag har 5 barn 14, 11, 6, 4år och en liten bebis på snart 8 mån I min förra lägenhet blev jag tvungen att ta dit ett medium får att rensa ut obehagligheter som fanns där..mycket otäcka händelser skedde där. Men när min 6 åring(som då var 4)började påverkas av detta o se olika saker tog jag dit mediet som fickallt att sluta. Jag har alltid misstänkt att han är medial. I vår släkt är det flera som är lite mediala eller"öppna" för övernaturliga saker. Min fråga är nu vad som finns här i huset o varför?

Hej! Det du har i ditt hus just nu känns som er lillebror, han vill visa att han är med er och håller koll på er. Ni är alla mediala mer eller mindre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *