Vem är det som vakar över mig ?

Hej Tack för ditt svar. Jag har pratat med min mamma och nästa gång hon är här ska hon få skriva till dig. Har pratat med henne och hon vill gärna ha hjälp. Jag har dock en liten följdfråga till dig. Det handlar om mig och känns lite läskigt att ta upp. Jag har också kännt av aktivitet hemma hos min mamma men även hemma hos mig. Aktiviteten i vårt hus är ej lika intensiv som hos min mamma. Halllampan på nedre botten verkar ha sitt eget liv och jag hör dunsar och konstiga ljud som jag ej kan förklara. Dock blir jag inte rädd utan kan inbland känna som om jag blir iakttagen av någon som vill rå om mig. Det jag undrar är om detta är inbillning eller om det faktiskt är någon hos mig ibland. Eftersom det är sådan himla aktivitet hemma hos min mamma är jag ibland rädd att jag inbillar mig i mitt eget hus. Har du någon aning ? Jag undrar också om du kan känna av vem det är jag får kontakt med hemma hos min mamma ? Tack på förhand Mia

Hej Mia! Ja det är bra om det är din mammma som ställer frågan då det gäller det huset hon bor i.Hon är välkommen! Jag kan uppfatta spår av energier hemma hos dig dvs att en ande har varit närvarande men det är ingen som vill framträda här och nu,därför kan jag inte komma med något tydligt svar om vem det kan vara då denne inte är kvar hos dig nu när jag besvarar denna fråga. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *