Vem är flickan i min sons rum?

Hej!! Jag har min web kamera på en spöksida bland 20 andra kameror…en dag så fångade en tjej där en flicka i min sons säng Kan du berätta om du ser henne och kan berätta vem hon är..ska även ha hört att jag har en äldre man i mitt kök… Kan du hjälpa mig. Tack på förhand

Hej Jenny! Jag vill bara förklara att jag inte följer någon "turordning" i frågespalten. Eftersom det handlar om att kunna "länka","känna av" och ev få kontakt med andar så får jag anpassa mig efter om det/dem dvs om de ens vill visa sig eller kommunicera. Jag tar inga onödiga risker för att bli lurad eller manipulerad av andar(som jag blivit påmind om att man lätt blir)och jag tvingar/manar heller inte fram dem mot deras vilja för att tvinga fram ett svar så frågeställaren ska bli nöjd. Så när det gäller frågor om andar som tex din så "tar det den tid det tar". Jag har läst din fråga och sedan låtit den "hänga i luften" därför att jag helt enkelt inte får något "svar" som är av intresse för dig.(eller så tycker jag själv att jag inte fått tillräcklig information jag kan lita på stämmer) Och vad gäller flickan du ska ha fångat in på kamera så får jag ingen länk till henne eller ngn man.Jag kan DÄREMOT känna av närvaro och energier som tyder på att det finns andar i din närhet. Men då jag antar att den anden du menar antagligen inte varit på andra sidan och vänt,vill inte visa sig,vill inte kommunicera och då blir det svårt för mig att kunna svara på vem det kan vara,vem hon/han är,vad hon/han heter,var hon/han kan komma ifrån. Dessutom finns det alltid en viss risk att länka till en ande som inte varit på andra sidan och dessutom inte vill visa sig.Och där är jag VÄLDIGT försiktig. Men att du HAR energier av andar det tvivlar jag inte på då jag "känner" av närvaron.Jag har låtit det nu stå "öppet ett tag" för kommunication men får inget svar. Vad du kan göra om du vill följa upp detta är att när du känner av deras närvaro fråga dem om de är öppna för kommunication.Och när du känner av deras närvaro skriva hit igen. Det som händer då är att om du verkligen har dessa andar runt dig kommer deras energier finnas kvar i din aura och det kan vara lättare för mig att få kontakt med dem "frivilligt".Jag har heller inte sett filmen/bilden och kan därför inte svara om just de finns på bild eller inte heller.Om nu nu inte har en länk/adress till sidan du lagt ut det du fångade in. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.