Vem är han? .2.

Datum: 2009-11-23 Från: Karin Fråga Hej!! Jag har eg flera frågor.. Svara på det du kan/vill kommer säkert på fler frågor sen 😉 Hade en person här för att "städa" bort oönskade gäster. Det visade sig att jag hade en "öppning" i min lght. Kvinnan som var här trodde att hon fick bort det, men var inte helt säker, Jag var säker på kvällen!! Det var inte borta!! Har inte kunnat bo hemma pga ngt som stör, var jätteglad att jag äntligen skulle kunna bo hemma igen… men icke, öppnade ytterdörren o fick panik!! Efterom jag var tvungen att hämta saker i lght, fick jag med andan i halsen vackert skynda mig in. Satt i ett av rummen o tryckte, då jag var rädd för att gå ut i hallen/ komma förnära ett annat rum.. varje gång jag gjorde det känndes det som någon svävade runt/bakom huvudet på mig o var arg, samtidigt fick jag en kännsla av någon som "retades" o var glad… Bad kvinnan som varit här tidigare att komma tillbaka, då hade hon en kvinna till med sig, som skulle hjälpa till. Det var tydligen en man kvar, som gömt sig gången innan, denna gången försökte han lura dom igen, men på tredje försöket gav han sig. Vet du vem mannen är?!!!.Hur länge han varit "med" mig? Dom sa att han varit mkt närgången, vet du vad han gjort?, vet du om han kom till mig i denna lght eller om han varit med sedan tidigare? Följer han mig eller är han bara i denna lght? O sist men inte minst… ÄR HAN BORTA NU? Verkar vara någonting kvar, vet inte om det är han eller någon ny stjärna, men någon retas med mig, saker försvinner, o när jag städar o försöker få ordning… är det någon som stökar ner ngn annanstans!! Jätte tacksam för svar… om du ser/vet nåt! Tack!! >> Svar på frågan Hej! Jag vill ogärna gå in på andra mediums områden( av respekt) och mitt råd till dig är att ta kontakt med den som renade och få henne att rena en gång till. Skulle det inte funka får du höra av dig igen och då ska jag hjälpa dig att rensa. Ledsen för att jag inte kan hjälpa dig i nuläget men vill inte trampa på tår men… Hej igen! Jag förstår! Saken är att dom kunde inte svara på vem mannen var, eller hur länge han varit med mig, för dom hade så svårt att få honom att gå över, han ville inte o var väldigt arg, så dom kunde inte fråga honom så mycket, hade fullt upp med att få honom att gå över. Det enda dom sa var att han tyckte han "ägde" mig, jag tillhörde honom… vill så gärna veta vem han är o varför han var här. Och om det är han som satt käppar i hjulen med min ex. pojkvänn… men jag naturligtvis respekterar om du inte vill. Karin

Hej Karin! Jag vill och jag kommer att svara dig och hoppas på bra respons trots allt! Mannen har sett dig och fastnat för dig men detta är inte enbart i detta liv. Ni har varit gifta i ett tidigare liv och jag tror det kan vara på 1400-talet. Det var ett gifte utan kärlek och enbart för att öka mark och inflytande. Du var inte gammal när du blev hans fru, kanske 14 år och han var mycket äldre!!! Ser en stor man( lite fet), kort och satt, lite hår och grånat, fårat ansikte..en rik herre och man hade respekt för honom men inte för att han var vänlig men bestämd utan för att han var grym och elak. Han kuvade alla i sin väg och inte minst dig!!! Du var hans ägodel och detta fick alla och envar veta. Nåde den man som såg åt ditt håll men det blev sju gånger värre om du såg åt någon annan!!! Han gick bort snart och ni var barnlösa. Du hade inte brist på friare och du gifte dig snart med en man som var lite äldre än dig och er kärlek var mer ömsesidig denna gång. Att den äldre mannen inte ville gå över var att då hade han inte den koll över dig som han behövde och krävde!! Hoppas han har gått över men det kan finnas lite efterverkningar som ett efterskalv. Hoppas jag inte får negativa påhopp pga av att jag gick in på en annans område!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *