Vem är han?

Hej!! Jag har eg flera frågor.. Svara på det du kan/vill kommer säkert på fler frågor sen 😉 Hade en person här för att "städa" bort oönskade gäster. Det visade sig att jag hade en "öppning" i min lght. Kvinnan som var här trodde att hon fick bort det, men var inte helt säker, Jag var säker på kvällen!! Det var inte borta!! Har inte kunnat bo hemma pga ngt som stör, var jätteglad att jag äntligen skulle kunna bo hemma igen… men icke, öppnade ytterdörren o fick panik!! Efterom jag var tvungen att hämta saker i lght, fick jag med andan i halsen vackert skynda mig in. Satt i ett av rummen o tryckte, då jag var rädd för att gå ut i hallen/ komma förnära ett annat rum.. varje gång jag gjorde det känndes det som någon svävade runt/bakom huvudet på mig o var arg, samtidigt fick jag en kännsla av någon som "retades" o var glad… Bad kvinnan som varit här tidigare att komma tillbaka, då hade hon en kvinna till med sig, som skulle hjälpa till. Det var tydligen en man kvar, som gömt sig gången innan, denna gången försökte han lura dom igen, men på tredje försöket gav han sig. Vet du vem mannen är?!!!.Hur länge han varit "med" mig? Dom sa att han varit mkt närgången, vet du vad han gjort?, vet du om han kom till mig i denna lght eller om han varit med sedan tidigare? Följer han mig eller är han bara i denna lght? O sist men inte minst… ÄR HAN BORTA NU? Verkar vara någonting kvar, vet inte om det är han eller någon ny stjärna, men någon retas med mig, saker försvinner, o när jag städar o försöker få ordning… är det någon som stökar ner ngn annanstans!! Jätte tacksam för svar… om du ser/vet nåt! Tack!!

Hej! Jag vill ogärna gå in på andra mediums områden( av respekt) och mitt råd till dig är att ta kontakt med den som renade och få henne att rena en gång till. Skulle det inte funka får du höra av dig igen och då ska jag hjälpa dig att rensa. Ledsen för att jag inte kan hjälpa dig i nuläget men vill inte trampa på tår men…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *