Vem är här?

Hej! Jag flyttade in i mitt hus i Februari i år o trivs väldigt bra här. Men det är något som inte stämmer? En gång kom jag ner i källaren o då var 2 dörrar stängda, men jag vet med mig själv att jag ej har stängt dem. Ibland hör man hur källardörren öppnas o stängs, fast det ej finns någon där. Ibland när jag går ner i källaren så får jag en konstig känsla, känns ungefär som att jag ej är själv där nere. Ibland vaknar jag oxå mitt i natten av en konstig känsla, känns som att jag är iaktagen. Så min fråga är om det finns någon här o vem är det i så fall? Tack på förhand. Mvh/Morgan

Hej Morgan! Känns som om husets förra ägare gör dig sällskap. En äldre man, gråhårig men aktiv in i det sista vad gällde trädgård mm mm. Han tyckte om att vara i källaren eller så hade han sina redskap där nere och han kan inte släppa detta. Känns det för påträngande be honom gå vidare då du bor i huset men säg till honom att du ska ta vara på hans saker och att han inte behöver vara orolig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *