vem är hemma?

Lägenheten är en trea som vi hyr i första hand. vet inte exakt vad för info du behöver. Jag har läst att lägenheten byggdes runt 60 talet och innan det byggdes här så var det tillfälliga nödbostäder för hemlösa. Det ligger i malmö och vi bor i bv. Lägenheten har en väldigt avlång hall med många skåp och förvaring. och våra rum och kök ligger till höger om hallen medan vardagsrummet har vi längst nertill vänster. Jag har sett någon i mitt rum när det vart helt mörkt, han bara stod framför mig. snälla om du behöver veta nåt annat speciellt så låt mig veta. tacksam för din hjälp.

Hej! Det känns som om det inte är någon som tillhör dig så att säga och när du säger hemlösa får jag en "bekräftelse". Det verkar vara en man- troligtvis hemlös men inte tvunget- som ser er som inkräktare och det kan förklara en hel del. Han har nödvändigtvis inte gått bort när han bodde på platsen men han kände så starkt för platsen att han kommer tillbaka från andra sidan. Han förstår inte varför huset skulle byggas då det var bra som det var. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *