Vem är hon?

Hej! tack för dina svar,men jag har 2 funderingar. jag skrev innan och fråga om vad som hände för jag kände mig pånyttfödd oc du skrev att jag kommit til insikt och tagit in det positiva och att det var min förtjänst men även en kvinna,vi var inte släkt och aldrig träffats,men jag undrar vem är hon?vet du något namn elr utseénde? sen att kärleken var på G?hur ska jag veta att det är han?hur ser han ut?=) tack på förhand!/ M!

Hej M! Jag ser inte kvinnan så tydligt då det är mycket ljus runt henne- jag blir bländad. Lita på dig själv och det du får fram.Ledsen att jag inte kan hjälpa dig mer med det! Din kärlek är på g och du vet vem det är när han kommer in i ditt liv. Han ser allmän ut skulle jag vilja säga.Kan inte säga att han har något särdrag men hans leende verkar vara speciellt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *