Vem är hon?

I mitt hus har det hänt en del konstiga saker. Tillexempel, en kväll så satt jag och skypade med en nätkompis, som helt plötsligt såg väldigt förvånad ut och sa "Vänta, vem är det där?" Jag svarade att det inte fanns någon där, att jag var ensam hemma och liknande, och hon svarade då "Men hon står ju där!" Jag kollade bakom mig, och det var ingen där. Då kollade jag där man kan se sig själv på skype, och då ser jag en tjej, eller kvinna, som går ut i hallen, ganska fort. Det i princip enda jag hann se var att hon hade mörbrunt hår, en grön tröja och var ganska kort. Ibland har saker flyttats och om jag ligger vaken på kvällarna så kan jag höra att någon flyttar på sakerna på nattygsbordet, fast när jag kollar där så står allt som det ska. Jag har känt henne stå bakom mig ibland, men jag får ingen känsla av att hon vill något illa. Massvis av saker har försvunnit om man har gått ut ur rummet, och min katt stirrar ibland på något som ingen annan kan se. Vem är denna kvinna? Jag tror att hon är ganska ung, på grund av att hon går helt rakt och inte har gråsprängt/vitt/grått hår. (Jag har sett henne fler gånger)

Hej! Det är svårt att veta vem hon är men det känns som om hon tillhör marken eller huset där du bor. Känns som hon inte var redo att gå över men gjorde det ändå med vilje?! Hon var ordningsam på ett nästan sjukligt sätt, ordning och reda och tankar som inte kunde komma på rätt plats så att säga. Har en olustkänsla över henne som säger mig hon tog sitt liv och det kan ha med tabletter att göra därav oväsendet på ditt nattuksbord…hon fick troligtvis panik sökte efter telefon men gick över ändå. Nästa gång du ser henne fråga henne vem hon är och vad hon vill. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *