Vem/vilka är det?

Undrar över vår sommarstuga som jag och min man hyr. Var egentligen en lyckoträff att vi fann denna stuga och vi älskar verkligen vårt lilla paradis men nu till min fråga. Det har hänt lite "märkliga saker" Vi har en gäststuga på tomten och min svägerska låg där och sov och vi sov inne i "storstugan" och hon var övertygade om vi under natten stått på Altanen och prata med varandra länge. Men den tiden hon säger kan jag inte minnas att någon av oss var ut. Sen till en händelse som min man råka ut för: Det tillfället var det min man och jag där. Han går ut på natten på altanen för att ropa på katterna " kissKiss" å ropar deras namn och då hör bakom sig inifrån stugan hur någon ropar efter hans rop tystnat: "Kom Kom!!!" han sprang in och väckte mig och undra om jag också ropat på katterna men jag sov så djupt att jag knappt förstod vad han prata om förrän på morgonen då han berättar om nattens händelse. Någon kilometer bort har min mans familj sitt landställe och även här föregår det märkliga saker I deras stuga kan man höra fotsteg på vinden, att någon går i trappen fast alla levande befinner sig på nedervåningen. En gång när alla var granngårds och huset låst, hör jag när jag skall låsa upp ljud inifrån denna stuga hur tv är på men när jag kommer in är tv avstängd. Och i grannes hus händer även där märkliga saker: Saker som flyttas i låsta rum och en flicka som visar sig. Så nu undrar jag om det kanske är samma "ande" som springer runt blad oss familjer eller om alla hus/stugor har en varsin besökare? Och Vem? är den eller dom? Tacksam för svar.

Hej! Hmm…ska se om jag kan reda ut detta..:) din svägerska pratade med någon men det var inte du. Hennes inre kunde inte acceptera att det inte var du men fick ändå en bild av dig. En yngre kvinna ca 20-25 år, förolyckats på marken runt ert hus. Hon har inte bott där vad jag förstår men är ändå knuten till huset genom sitt dödsfall. Det var även hon som kallade på era katter. Din mans familj har en hel del energier och får ni dit ett medium skulle ni få höra mycket. Stegen vill jag ha till en man som hängde sig på vinden. Flickan känns bunden till huset dog ung i sjukdom. Har det bott en läkare eller barnmorska i det huset?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *