Vem är mannen?

Hej, jag heter My Sjöberg 22 år, och är väldigt mottaglig när det gäller spöken. För ett halvår sedan vaknade jag av att jag satt upp i sängen stirrandes mot hallen och där stod "trodde jag" min sambo Daniel, jag frågade han vad han höll på med men fick inge svar (det var inte han för han jobbar natt) men han hade samma kläder som Daniel och samma vingliga stil (svårt och förklara) det var iaf en man som stod och trädde på sig min sambos skärp..han stod där ett bra tag men sa inget. Vem är han? är det han som spökar här hemma? Sen undrar jag lite om mitt tidigare liv, jag har alltid haft känslan att jag dog av att jag vart ner puttad för ett stup..har drömmt de sen jag var liten och är alltid rädd för klippor och höga berg. Är jätte tacksam för svar. svara gärna till min mejl.

Det är lättare om du skriver till min mail! Skicka frågan igen till 6506karlsson@telia.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *