Vem är min skyddsängel?

Känner starkt att jag har en skyddsängel som vakar över mig. Har räddat mig i många situationer. Kan du se vem det är? Skulle gärna vilja veta vem som ger mig förvarning när det har hänt saker. Tack för en bra sida den är välldigt intressant. MVH carina

Hej Carina! Den här typen av frågor besvarar jag gärna inte. Men i ditt fall kliver ASTARIEL rakt in framför mig och visar sig sdå det är din LJUSGUIDE. Alltså inte en ande guide i bemärkelse avliden människa, utan en form av en ängel/ljusväsen som är den som beskyddar dig när du är i fysisk,psykisk,mental eller andlig fara. Hennes namn slutar på -iel vilket är en beteckning för att det är en form av ängel som bär den Högstes tecken i pannan och är underordnad och tillhör en rang i hirerarkin för änglar. Denne är av fenmina energier och tillhör Ljusets Makter vilket normalt gäller födda 3september-13 october. Jag vet inte när du är född men det kan vara därför denne är tillförordnad dig eller av orsaker jag inte får sagt. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *