Vem var han?

Hej Eewee, I vår gamla lägenhet så fanns det en liten pojke som sprang runt och gjorde bus såsom att stänga av/slå på DVD:n, ändra radiostation på radion, sätta på radion på högsta volym, "peta på en" och sedan springa iväg. Jag "såg" honom ett par gånger när han kikade fram bakom ett hörn och sedan sprang han fnittrande iväg. Det jag "såg" var en ljushårad liten pojke på drygt 5-6år, han hade hängslebyxor på sig och små skor. Hans fnitter hörde jag flera gånger och jag "kände" även att han var runt mig mer eller mindre varje dag. Nu när vi har flyttat så har jag inte märkt av honom alls, på ett sätt så gör detta mig ledsen, då jag tyckte om hans närvaro, han kändes som en lillebror, men samtidigt känns det bra för det ger mig förhoppning om att han gått över. Kan du se vem denna lilla pojken var? Jag skulle gärna vilja veta vem han var och om han har det bra nu? Tack på förhand! Johanna

Hej Johanna! Pjken heter/hette Andreas och är sk jordbunden till din gamla lägenhet. Att du kände av honom och t.o.m nu när du flyttat, saknar hans närvaro är för att han kände en viss trygghet när du fannas där. Det låter kanske konstigt men det är inte omöjligt att en vänskap utvecklas mellan apöke/ande – människa. Jag får dock ingen historia berättad kring honom eller förklaring till varför han inte kommit till andra sidan då han själv är för ung för att förklara. Det enda jag får sagt av min guide är att "allt gick så fort hastigt och lustigt att han blev bortglömd av alla runt om". Jag har nu i detta nu bett en viss ärkeängel att uppmärskamma denna pojke så de kan hjälpa honom till andra sidan. Jag har även bett att när detta sker och han väl kommit till andra sidan ska han komma till dig och visa att han är fri och "allt är bra". På vilket sätt han kommer visa sig vet jag inte ännu ,men jag har sänt bud till honom att han ska vara tydlig men försiktig så du inte blir skrämd. Du kommer känna igen honom fast då först som barn och du kommer känna igen hans skratt och sedan som den ande han är,lite äldre. När detta kommer ske vet jag inte heller. Var uppmärksam på tankar och drömmar om tre månader frammåt i tiden. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *