vem återkommer till oss?

Är en familj som består av 2 vuxna o två barn,hyr ett hus i Vänge på Gotland senn 2000. Första gången vi märkte av det var när jag städat på övervåningen o gick ner.Min sambo gick upp o ropade på mig att komma upp. När jag kommit upp säger han åt mig att öppna dörren till sovrummet o jag försöker,vi tar i bägge 2 o får upp den.Märker att byråt med kläder i stått för dörren från insidan! Nån av oss kan inte gjort det för dörren öppnas inåt! Då var vi ensamma hemma,inga barn. Samma tidpunkt om kvällarna låter det som om nån spelar kula på ovanvåningen,hör en kula som rullar. När jag är i källaren för att göra eld i spisen,låter det som om det kommer nån hela tiden,hör släpande steg,men ingen kommer o jag ropar men inget svar. Vi känner på den tiden närvaro,att det kommer nån i dörren o går.Min sambo känner det ofta. Säkringar skruvas ur i proppskåpet,så huset blir mörkerlagt.Säkringarna är gängade så man måste skruva i o ur,det kan dom inte göra av sig själva! Kan vara lugnt i mellan så man hinner glömma,man letar förklaringar hela tiden.Men allt går inte. När man varit i källaren på vintern o gjort eld o kommer ner dagen efter i källaren står spjället vidöppet. Droppen var när våran son som då var 2 år,satt på sin leksaksbil o började gråta hejdlöst.Det såg ut som om han blev nertryckt,kunde inte röra sig.Jag sprang fram o lyfte upp honom men fast det satt han inte! En gång satts radion igång på högsta volym när vi tittade på TV. När det hände våran son tog vi ut ett Medium som renade huset,men det verkar "finnas" kvar eller så fick hon inte "bort" det,vad vet jag.Vet ju inte hur seriöst det är,hur vet man? Nu för nån månad sen hade jag lagt dom små o gick upp efter en timma ca. Hörde då hög musik,o sprang upp,och det visade sig att det kom från Kims Freestyle,hans favorit låt med Smurfarna! jag knäppte av den,o märkte att Kim låg vaken under täcket,o jag frågade vem som satt på den.Han svarade att den gjorde det av sig själv. Samma kväll vid 22.30 ca ropar min sambo ner mig o säger; Nu är jag övertygad om att det är nåt,så beskrev han "personen"eller vad det var.en grå,liten som snabbt vände i köksdörren o försvann! Min äldsta dotter känner sig olustig i sitt rum,svårt att sova.Fick lillebror att byta rum med henne o det går lite bättre. Jag vill ha reda på vad det är men vet inte hur jag går till väga!Försökte kontakta Mediet för ett par veckor sen,men skulle vara bortrest nu i 3 veckor!Hur mycket kan man lita på dom,man får ju ändå betala dom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *