Vem besökte mig?

Hej Eva-Lena! När jag var 13 år flyttade jag tillsammans med min mor och två mindre syskon till ett hus ute på Värmdö som vi hyrde i 3 år. Till huset hörde en svart katt som hette Sluggo och som var utekatt och endast periodvis var inne och då sov i min säng. En dag vilade katten i min säng och jag pratade med den. Plötsigt spärrar katten upp ögonen och fixerar blicken på något ovanför mig. Katten fräser och reser ragg och far ut ur rummet. Jag kunde inte något bakom mig men undrar vem det var i det huset som jag uppfattade som obehagligt. I det huset kände jag mig aldrig bekväm och hade ofta störd sömn. Periodvis var det svårt att vara själv i huset. Detta hände för 30 år sedan och har länge funderat på vad det kunde vara. Ingen annan ur familjen kände något. Tacksam för någon slags förklaring/ Karin

Hej Karin! Det jag kan se så var det en mörk man, ond när han levde och ond när han dog. Han dog bitter och själv. Han ansåg att ni gjorde intrång i hans hus och han avskydde katter när han levde därför reagerade katten som han gjorde. Att det bara var du som märkte av honom var inte konstigt då du är den som är mest öppen av just din mor och dina syskon. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *