Vem där?

Hej! Jag/Vi har problem med att någon går omkring här på nätterna och väcker barnen, även mig. Jag blev livrädd när jag hörde golvet knarra och små trippande steg, som av ett litet barn med skor som sprang snabbt. Mina barn vaknar ibland flera gånger/natt, den stora pratar mycket i sömnen och den lilla vaknar och är livrädd, skriker och tar lång tid på sig innan hon är lugn igen. Jag känner av ett barn i 7-årsåldern, från 40-talet kanske, hon har rågblont hår, två flätor och en förklädesklänning, stämmer det? Hon känns inte skrämmande men något är det som skrämmer oss så det måste vara mer än en som är här i huset? Saker försvinner också, 500 kronor försvann från min dotter, hon hade dem i soffan, sedan är de borta? Kan du hjälpa mig med vilka som är här, om jag vet är det kanske inte lika skrämmande. Tack på förhand/Jeanette

Hej Jeanette! Flickan du ser är den som hörs och stör er. Hon ser det som en trygg tillflyktsort ert hem. Säg till henne att det inte är farligt att gå över till andra sidan och den som gjorde henne ont i livet finns inte på andra sidan. Få henne att förstå att det inte är något ont på andra sidan utan bara gott. Få henne att förstå att hennes mor och syskon finns på andra sidan, de saknar och ropar efter henne och att hon får ro på andra sidan. Gör detta två- tre dagar i sträck och du kommer att känna av en lugnare energi och atmosfär med en gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *