vem där?

Hej! Jag har två frågor: 1. När jag är inne på spökwebben känner jag ibland en närvaro. Denna yttrar sig bland annat som en "kyla" som får håret på underarmarna att resa sig och ibland så känns kylan runt käkarna. Undantagsvis känns närvaron även som värme. Vem eller vilka är det som kommer på besök? 2. Min situation på mitt nuvarande arbete känns ohållbar. Finns det några mörka energier involverade? Med de bästa hälsningar Adam

Hej Adam! 1: Du har besökare och de är nyfikna på din data och hur den fungerar. Känns som en man och en kvinna som troligtvis bott där du bor. De härstammar från 1700-talets mitt skulle jag tro. De är vänliga och nyfikna!! 2: Det känns som det är en person som är negativ i sig själv och som stjäl energi från er andra vilket kan leda till osämja och bråk. Du kan be din hjälpare om hjälp med att se vem det är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *