vem e det som vakar över mig?

hej jag skriver igen!! Min son sover inte själv där uppe utan där är även hans 2 syskon.jag och min man sover på undervåningen. Min farmor gick bort för 2 år sedan,,min farfar gick bort när jag var 15 år (är nu 30) och min mormor förra sommaren… och även min farbror har gått bort för många år sedan. känner att det e någon som tittar på mig på kvällarne men har inte kunnat förstå vem det e men jag har förstått att det måste vara nån som bara vill kolla läget. detta har följt med mig när jag har flyttat. hoppas att ni kan svara vad det kan vara. tack på förhand Petra

Hej Petra! Intressant! Det första jag egentligen vill fråga dig är hur du känner dig då du känner dig iakttagen? Är det en värme, eller obehag? Kan givetvis vara både och. Men det är väldigt vanligt att ens släktingar finns vid ens sida och vakar. Vissa kan känna detta mer än andra kan. Är det endast du som har dessa känslor, eller även andra i familjen? Din man t.ex.? / Mvh Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *