Vem finns i vår lägenhet?

Hej! I slutet av augusti flyttade jag upp till min pojkvän i Norrland. Efter ett tag märkte jag att någon annan fanns i lägenheten. Någon som jag inte kunde se. Genom i sambons sons rum kan man gå in i en klädkammare. Som vanligt stod dörren öppen och lyset var tänt. Typiskt ungdomar. En dag då jag och hunden bara var hemma, hörde jag hur det small/brakade till. Båda två hoppade högt. Det lät som om det kom innifrån grabbens rum. Jag gick in och fick se att dörren till klädkammaren hade stängts. Jag öppnade den och fick även se att lyset var släckt. Det har också hänt att hunden har stått och skällt och morrat åt "någon" på olika ställen i lägenhet. Vi har vaknat även på natten ibland av att han gjort så. Kan du se vem det är som besöker oss? Vad vill han/hon?

Hej Hanna! Jag kan uppfatta energierna av en ande som är manligt.Jag kan dock inte få kontakt med honom då han "håller sig undan" när jag försöker länka till platsen. Denna man har iallafall bott i lägenheten tidigare och det känns inte som det är mer än 10-20 år sedan.Han verkar aggresiv/irriterad och störd/besviken över att inte ha kommit till andra sidan. Jag blir lite fundersam här, för han verkar ha en önskan att komma till andra sidan men jag uppfattar att han blir hindrad av någon eller något som håller honom kvar.Det kan vara bindningar till platsen och det kan vara ouppklarade händelser.Jag kan inte uppfatta vad/vilket. Mitt råd är att antingen be ett medium komma hem till er och hjälpa honom till andra sidan på plats,eftersom jag inte kan se vad det är som "hindrar honom". En annan lösning,värd att prövas är att lägga en bibel i det rum,garderoben tex som är uppslagen på "Fader Vår". Eftersom bibeln är en "Helig bok" för många troende världen över, kan det faktiskt hjälpa denne ande att själv kunna ta sig till andra sidan. Genom att platsen där du lägger bibeln blir ska "Helig plats",kan det hjälpa honom att själv finna ingången till andra sidan. Du kan även hjälpa till genom att antingen högt eller i tanken tex säja på den plats du lägger bibeln: "Genom denna bibel ger jag dig en väg in till ljuset – Låt rätmätiga Heliga Änglar genom Villkorslös Kärlek, leda dig till andra sidan!Det är min önskan.Må så ske." Det är iallafall värt ett försök!Hör gärna av dig och berätta hur det går! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *