Vem har vi hos oss?

Hej!! Jag och min sambo har upplevt många saker i våran lägenhet. På julaftonsmorgon förra året, såg jag en vit gestalt gå från min sambos rum, över till hallen och försvann i vardagsrummet. Såg klart och tydligt konturerna på denna. Sen har en mobiltelefon utan simkort och den var inte påslagen, började låta en kväll och den avslutade med "Jum jum, jum jum". Inte nog med detta. Jag skulle in och hämta pengar en kväll när vi skulle till en kompis och hinner bara innanför ytterdörren i lägenheten, så fryser jag fast på platsen där jag stod och kunde inte röra mig ur fläcken. Stod där ca 2 min innan rädslan försvann och jag kunde hämta pengarna. Har mist farmor, farfar, morfar, farbror och oldefar på min mammas sida i norge, samt en massa burfåglar och 2 katter + en hund som var familjens. Kan det vara någon av dessa?? Tacksam för svar!!

Hej! Jag ber om ursäkt för att svar dröjt! Det har något med bostaden att göra och jag känner av en kvinna men jag ser även en man. Den skräck du kände hör till denna personen som dog snabbt och oväntat och jag tror att det har med hjärta eller hjärna att göra- en propp odyl men jag får också in död genom att någon tar mitt liv. Det är två personer men de känns som en. Hmm..förstår inte riktigt och kan inte säga att jag är 100 MEN det kan vara så att den skräck kvinnan kände när hon bragdes till livet fick mannen att gå bort då hans hjärta var dåligt odyl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *