Vad är det för fel på mig?

Jag är alltid tårögd. Jag flyttade hit 2007 från ett annat spökställe men jag trivs inte här heller. kommer jag någonsin flytta? vill in till stan har inget jobb,har varit singel i flera år sen jag förlorade mina barn(Som hade varit tvilling pojkarna 20 år och flickan 5½år)som är på andra sidan trivs inte med mig själv heller kommer knappt ut längre har bara en ända vän att ungås med,när det gäller söka kärlekslyckan har jag tappat lusten för de vill inte ha någon som mig. Sen känner jag av en kyla vänster om mig så jag sitter med ett täcker över mig för att inte frysa, vem är är han/hon jag vill veta vad de vill mig eller tycker de att jag alltid skall ha tårögda ögon.?? Hoppas på svar…

Hej! Du har det inte lätt och jag kan inte förstå din sorg! Men de du mist finns vid din sida och de säger till dig att du måste gråta ut, sörja klart för att kunna ta dig ut i världen! Får du hjälp med att prata om din sorg? Om inte då ska du se till att du fixar det med en gång! Skriv ner ALLT du kan och det som tynger dig, bry dig inte om grammatik eller ordning skriv det i den ordning som det kommer fram, gråt och sörj, skrik men skriv och var ärlig! När du skrivit ner allt bränner du pappret och dina sorger far iväg med askan!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.