Vem höll mig i handen? :S

(skackade samma berättelse till spökhistorier eftersom jag inte kollat runt på sidan ordentligt och därmed inte fått syn på frågespalten förrens nu…) Detta hände då för ett par dagar sedan då jag satt vid datorn som vanligt, chattade med kompisar. Så kände jag hur det började sticka i min högra hand och trodde den höll på att somna. Rörde på fingrarna för att bli av med känslan men det hjälpte inte. "Släpp mig" sa jag då. Vet inte ens varför jag sa det. :S Men känslan försvann direkt och handen var alldeles kall. Ryste. Vad sjutton hände igentligen?.. Höll någon mig i handen eller vad? :S Eller inbillade jag mig?

Hej Jojjo! Eftersom du fick känslan att du måste säja "släpp mig" så hade du antagligen en nyfiken besökare av en ande.Vad det än var så är det inte kvar så jag kan inte "se".Det kan ha varit någon som ville ha din uppmärksamhet då du satt vid datorn.Närvaro av andar kan upplevas som du berättar eller att man känner hur någon plockar i håret eller det känns som det kryper på ett visst ställe på armen. Om det händer igen kan du gärna skriva igen för då kanske jag "hinner uppfatta" vem den nyfikna besökaren var.Men du kanske har upplevt annat också? Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *