Vem kastade snöbollen?

Hey, jag har en fråga som jag har klurat på länge… Det är så att jag var och hälsade på mina kompisar i Västergtl (jag bor i Dalarna så.. xD) och vi åkte pulka i en bace som inte låg så långt ifrån ett gammalt stall. När jag och min kompis skulle gå tillbaka så kastade vi lite snöbollar på varandra, och plötsligt så fick jag en snöboll på axeln, från det gamla stallet! Och precis efter kommer det en snöboll och träffar min kompis i ansiktet! Min kompis, som inte är så rädd av sig, kastade en snöboll tebax(xD) i samma rikting som snöbollarna kom ifrån, och vi såg hur den flög i luften, och precis innan den skulle träffa väggen, så, typ, försvan den! Asså det låter lite konstigt med så ligger det till…. O.O

Hej Linneah! Jag har inte länkat till siutvationen så jag kan bara komma med "förslag" till vad som hände. Såvida ingen levande människa gömde sig bakom snöhögarna för att skoja med er så var min första känsla och tanke att det mycket väl kan ha varit en vätt/stalltomte som var på bushumör.Snöbollen försvann i hans "rumstid". Sådana här historier är ganska vanliga och händer då och då,och sedan kan den som var med om händelsen inte glömma och som du undra "vad fasiken hände egentligen". Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *