VEM o VAD

Hej! En natt i början av mars så kände jag hur sängen tyngdes ned på vänster sida brevid knät. Jag låg på rygg med kroppen utsträckt. Så kände jag att någon la sina händer på mina höfter,och därefter lixsom satte sej försiktigt gränsle över mina knän:) och sedan kände jag hur någon höll händerna lätt på min hals. Allt kändes väldigt behagligt! .Jag undrar om DU kan hjälpa mej att få veta VEM det var och VAD detta betydde? Jag tackar dej på förhand! Kram!

Hej! Obehagligt det du råkat ut för! Det du råkade ut för var ett platsminne- ett otäckt sådant. Har du känt av det fler gånger? Hoppas inte det! Tyvärr hade du oturen att få uppleva något som har hänt där du bor eller i dess närhet. Kan du höra dig för om det varit något mordförsök där du bor eller i din närhet? Kan vara långt bak i tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *