vem såg han?

Hej! Min son ser mycket som inte vi ser… när han hade svårt att sova en kväll, satt jag med honom och jag ser att han ser bredvid mig, upp och ner som att han tittade på en vuxen… och så säger han: den där mannen med spaden följer efter dig hela tiden! Jag blev paff och tyckte det hela blev lite obehagligt, men jag sa till honom att: blir du rädd för honom? Ja, säger han. Säg åt honom att gå iväg då, säger jag… du får, säger min son. Så jag vänder mig om och ber honom gå iväg för att barnet blir rädd… Vem var det? Mvh Anna

Hej Anna! Det är svårt att säga men det känns som om det är en släkting till dig eller en bekant till dina äldre släktingar. Han ser barsk och elak ut men är helt tvärtom. Har du någon äldre släkting på din mors sida som du kan fråga. Han gräver hela tiden men det kan vara både rabatter och gravar- kyrkogårdar. Kan du så försök höra dig för. Tror det finns ett gammalt fotografi på honom där han står framför ett hus eller en lada med en spade i hand. Kan inte se om han står själv eller inte då han visar mig både och.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *