Vem spökar i min lägenhet…?

Hej! Jag undrar vem som spökar hemma hos mig? Det har pågått konstiga saker i cirka 6 år nu, jag har bott i min lägenhet i 9 år. Min lägenhet ligger i ett höghus på 4 våningen. Det började med att Cd skivorna låg utspridda på golvet, och när jag lade upp skivorna igen så såg jag att cd skivorna hängde i luften en halv sekund och sen rasade de ner på golvet igen. På golvet har jag stående två LP-skivbackar och på dem hade jag ett mjukisdjur från monsters inc (Mike) och han har minst 15 gånger rullat emot mig medans jag har sett det, och puttats ut från Lp-backen med ljudliga puffar. Och jag hade jackor upphängda i hallen för jag hade strukit dem och så hörde jag hur dessa jackor buntades ihop och rasade ner på golvet med galgar och jackorna på. Jag hade ett halsband på mitt kökskåpslucka på knoppen där och när jag då skulle öppna min skåpsdörr var halsbandet så hårt virrat runt både den ena knoppen och den andre skåpsdörrsknoppen. Jag fick ej upp det. Jag har också sett en mansfigur /killefigur som stod lutad över tv:n och han log med hela ansiktet. Min syster har också märkt och sett saker hos mig. Det finns varken djur eller barn i min lägenhet jag bor ensam. Jag hoppas du kan hjälpa mig och se vem som är "inneboende" hos mig.

Hej! Killen du ser är någon som du känt i ett av ditt förra liv. Han busar med dig för att du ska lägga märke till honom och nu kan du fråga honom vad han vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *