Vem väCkte mig__

Hej!! Har en fråga till, detta hände när jag var 4 eller 5 år, jag sov och jag vaknade av att någon lade sin hand på min axel, ingen var i rummet det var bara jag, har fått en förklaring av min synska kompis, att något hände och jag höll på att kvävas och behövde vakna upp, och att detta var min skyddsängel. stämmer detta om inte vad var det som hände? Kram Wicky

Hej Wicky! Jag kan faktiskt inte länka till den händelsen och kan därför inte komma med några exakta svar. Jag tycker det är fantastiskt att du kommer ihåg en sådan händelse från så tidig ålder!?men tyvärr kan jag inte hjälpa dig att reda ut detta.Det är ingen som framträder och ger något svar heller. Men visst kan din vän ha rätt i att det var en avliden ande som vakade över dig eller din guide som väckte dig. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *