Vem var det?

Hej! För några år sedan var jag på en storseans och fick då ingen speciell kontakt med någon. Men ett av medierna fick kontakt med en person som tydligen skulle vara anhörig eller vän till en annan som var med i seansen,men hon kände inte igen beskrivningen på någon som skulle vara avliden men den stämde lite överens på en hon kände som levde.Mediet sa att det var möjligt att den personen hade skickat en hälsning för att berätta att allt var okej eller nåt sånt.Jag tyckte det lät väldigt märkligt,men tänkte inte mer på det. Men då säger den som sitter bredvid mig,och som känner mig,att beskrivningen var väldigt likt en släkting till mig. Men när hon sagt det var det redan för sent att få nån kontakt igen för medierna hade redan "stängt av".Det här är något som har gäckat mig länge,och jag har lovat mig själv att ta reda på vem det var. Därför frågar jag dig, var det någon som ville kontakta mig egentligen? Om så var fallet, vad ville den personen mig?

Hej! Detta är lite svårt då jag går in på någon annans område men jag ser en äldre dam vid din sida, tjocka, stora glasögon, liten och tunn, mörkbrunt hår ser ut som hon använde hårspolar! Känns denna kvinna igen? Hon vill bara säga att hon finns vid din sid men hon visar mig ett halsband eller brosch i guld och med stenar. Vet du vad hon menar? Hör gärna av dig om du vet vem hon är och vad hon menar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *