Vem var det?

Hej, jag har en fråga om vem denna kvinnan kan vara. Jag sov hos min kusin med min kille och jag vaknade till mitt i natten av att jag fick en känsla om att det var någon som kollade på mig. Jag öppnade mina ögon och ser en kvinna som är ganska lång, smal,smalt ansikte, blond brunt hår och hade en hel vit klänning på sig. Jag blev rädd för jag såg även ansiktet av henne. Det är andra gången jag ser en person hel och inte bara i konturer. Det var ett tag sen jag såg min gammel morfar i skogen. Sen undrar jag om min gammel morfar har gått över till andra sidan för jag har inte sett honom på ett tag. // Malin

Hej Malin! Kvinnan du sett är bunden till huset din kusin bor i. Din gammelmorfar har gått över men han vakar över dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *