Vem var det, egentligen?

Hejsan Evy! Jag var ensam hemma, det var vår och solen sken. Höll på och stökade i köket. Som från ingenstans dök det plötsligt upp en gammal man ute på trappan. Han var ganska storväxt, kraftig och såg snäll ut. Väldigt artig och trevlig var han. Han frågade mig efter en verkstad som han och några av hans vänner skulle åka till. Jag kom bara på en, men det tycktes inte stämma på vad han sökte. Han sa att hans vänner väntade på honom, de åkte moped som jag fattade det. Men jag hörde aldrig några mopeder, inte heller någon bil. När mannen gått, tittade jag ut genom fönstret, men såg inte till vare sig honom eller några vänner eller fordon… Han verkade ju så verklig, men han försvann lika snabbt som han kom. Kan ju vara så att jag bara missade honom, eller? Egentligen är det inte något som man "borde" lägga på minnet, men det finns kvar där ändå. En tanke som jag har, en känsla, är att det var någon från andra sidan som skulle se om jag hjälpte den gammla mannen. Tankarna far fritt. 🙂 Det huset ligger haldant inne i skogen och på ena sidan går en liten grusad byväg förbi. Lugnt och fridfullt. Ha en härlig helg, nu när våren äntligen är här. Kram och tack för dina svar.

Hej! Du fick besök av din skyddsängel. De visar sig för oss en eller två gånger under vårt liv och du fick träffa din! Härligt!!! Underbart!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *